Godt naboskab

Som grundejer her på Grønningen spiller du en vigtig rolle for alle dine medbeboere her på Grønningen. Din adfærd kan have afgørende betydning for om dine naboer er glade og trives her.

Smil til din nabo og din nabo vil smile til dig 🙂

 Der er på Grønningen opsat vejskilte som en opfordring til, at der ikke køres stærkere end  samt vis hensyn – legende børn – alt sammen noget som er med til at skabe en rigtig god atmosfære for alle.

Sørg for at din hæk og dine træer ikke generer din nabo eller andre, f.eks ud til fortorve og fællesarealer, så folk ikke behøver at gå ud på vejen for at undgå at få grene i ansigtet.

Undgå at bruge motordrevne redskaber eller andet, som støjer i de tidsrum, hvor dine naboer gerne vil nyde vores dejlige stille og smukke omgivelser fra sin terasse og have, eller måske ovenikøbet har inviteret gæster til en hyggestund her på Grønningen.

Tænk på at parkere din og dine gæsters bil, så I ikke spærer eller vanskeliggør ind- og udkørsel af naboers indkørsel samt skaber farlige situationer for trafikken i øvrigt på vejen.

Som en rettesnor foreslår vi følgende støjfri perioder:

Lørdag fra kl. 15 til søndag kl. 09 samt
Søndag fra kl. 12 til mandag kl. 07

– på forhånd tak !  

Det er også en god ide at varsko sine nærmeste naboer om en forestående begivenhed som kan medføre megen trafik, støj, pladsforbrug og måske støv og affald eller byggematerialer på fælles arealer. Når naboerne er blevet informeret på forhånd, er de forstående og accepterende, prøv det!

Husk at samle op hvis din hund “taber” noget i området, og hvis skraldemanden har for travlt.

Hjælp med at holde øje med dine naboers huse – hvis du ser eller hører noget som undrer dig. Det er en god ide at informere sine naboer om ferie og andet som gør, at et hus står tomt i en periode. Tilbyd at tømme postkasse og slå græs og ring hellere én gang for meget til politiet end én gang for lidt ved mistanke om uindbudte gæster!